Ön itt jár: > >

Vendégházról

A Vendégházat 2019 év elején vettük meg előző tulajdonosától. A vásárlás után a ház felújításon esett át. A festés után a hálószobákba teljesen új bútorok kerültek, a fürdőszobai zuhanykabinokat és bútorokat is újra cseréltük. A nappaliba egy hatalmas ülőgarnitúra kapott helyet, mely kényelmet biztosít televízió nézéshez.

Vendégházunk telkén két külön ház áll. Egyik házunkba 10 fő fér el kényelmesen. Itt az összes szobánk külön fürdőszobával van ellátva. 4 szobánk közül egyik akadálymentesített.

Ez a ház egy nagy, közös konyhával rendelkezik, mely sütővel, főzőlappal, páraelszívóval, 2 hűtővel és komplett étkészlettel, edényekkel, tányérokkal és poharakkal van felszerelve.

Másik házunk 2022. nyarán esett át felújításon. Kialakításra került 2 apartman külön fürdőszobával és egy családi apartman is, amely 2 szobából és egy közös fürdőszobából áll.

A vendégházunk 18 férőhelyes és a szobák pótágyazhatóak.

Az udvarra az ide érkezők autóval díjmentesen parkolhatnak. Kint a kertben lehetőség van szaunázásra, pezsgőfürdőzésre, bográcsozásra, grillezésre, és az elkészült finom ételeket vendégeink elfogyaszthatják akár teraszunkon, akár egy külön, fedett beülő helyen.

A képgalériáért kattintson a lenti képre!