Ön itt jár: > >

Vendégházról

A Vendégházat 2019 év elején vettük meg előző tulajdonosától. A vásárlás után a ház felújításon esett át. A festés után a hálószobákba teljesen új bútorok kerültek, a fürdőszobai zuhanykabinokat és bútorokat is újra cseréltük. A nappaliba egy hatalmas ülőgarnitúra kapott helyet, mely kényelmet biztosít televízió nézéshez.

Vendégházunk telkén két külön ház áll. Egyik házunkba 10 fő fér el kényelmesen. Itt az összes szobánk külön fürdőszobával van ellátva. 4 szobánk közül egyik akadálymentesített.

Ez a ház egy nagy, közös konyhával rendelkezik, mely sütővel, főzőlappal, páraelszívóval, 2 hűtővel és komplett étkészlettel, edényekkel, tányérokkal és poharakkal van felszerelve.

Másik házunk olyan, mint egy külön kis lakrész. Külön konyhával van ez is felszerelve. Egy franciaágyas és egy másik kétágyas szoba található itt, közös fürdővel. Ez a fenti rész igazán alkalmas 4 fős családoknak, vagy barátoknak. A nagyszobában egy hatalmas kandalló is helyet kapott.

Az udvarra az ide érkezők autóval díjmentesen parkolhatnak. Kint a kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre, és az elkészült finom ételeket vendégeink elfogyaszthatják akár teraszunkon, akár egy külön, fedett beülő helyen.

A képgalériáért kattintson a lenti képre!